Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • UNA ASSESSORA DE OBAMA EN TEMES ISLÀMICS, PROFESSORA EN LA SEU DE LA NUCIA

UNA ASSESSORA DE OBAMA EN TEMES ISLÀMICS, PROFESSORA EN LA SEU DE LA NUCIA

Isabel Romero, assessora de Barack Obama en matèria de viabilitat de comerç alimentari amb el mercat musulmà, participarà en el curs sobre “Mercats i Consum en el Món Àrab i Islàmic. Anàlisi Històrica i Econòmica. III Curs Sobre Civilització Del Món Islàmic i Al-Andalus”, que s’imparteix del 12 al 16 de juliol a la Seu Universitària de la Nucia.

Romero, que ha sigut directora de l’Institut Halal de la Junta Islàmica d’Espanya (entitat que controla l’etiqueta “halal” que certifica que un producte pot ser consumit pels musulmans), compartirà protagonisme amb alguns dels principals especialistes universitaris en temes d’economia islàmica com Andrés Pedreño, José María Jordán Galduf, empresaris que comercien amb els països àrabs i els representants de comerç amb països islàmics en les cambres de comerç d’Alacant i València, entre altres ponents.


Un dels objectius del curs, que està codirigit pels professors Josep Antoni Ybarra i Francisco Franco, és intentar que les lleis del mercat i del consum, tan determinants en les relacions internacionals, “siguen més respectuoses amb les diferències, perquè ben enteses poden ser un valor afegit tant per a productes com per a obrir nous mercats”.


Aquest i els altres 6 cursos d’estiu que s’impartiran a la Seu de la Nucia es van presentar el passat 13 de maig, coincidint amb l’obertura del període de matrícula. La web 2.0, les patologies de l’edificació, el coaching empresarial, la traducció per ordinador, la programació amb Visual Studio i el IV Curs Internacional de Música Moderna completen l’oferta.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464