Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • AMELIA VALCÁRCEL CLAUSURA EN LA SEU EL CICLE DE DEBATS DES DEL FEMINISME

AMELIA VALCÁRCEL CLAUSURA EN LA SEU EL CICLE DE DEBATS DES DEL FEMINISME

Consellera d'Estat i catedràtica de Filosofia Moral i Política de la UNED, Amelia Valcárcel oferirà la conferència magistral amb la qual es clausura el cicle Debates desde el Feminismo de l'Aula de Formació i Debat Feminista de la Universitat d'Alacant. L'acte tindrà lloc dimecres que ve, dia 16 de juny, a les 20’15 hores en la Seu Ciutat d'Alacant i comptarà amb la participació de les coordinadores del seminari Nilda Garay i Alejandra Ferradas.

Valcárcel, que parlarà de Feminismo en el Mundo Global, està considerada com una de les principals figures del feminisme espanyol. Ha sigut jurat del premi Príncipe de Asturias, consellera de cultura del Principat d'Astúries, i en l'actualitat compagina la seua tasca en el Consell d'Estat amb la presidència de l'Associació Espanyola de Filosofia María Zambrano i la vicepresidència del Real Patronato del Museo del Prado. Ha presidit, dirigit i coordinat diversos projectes d'investigació, seminaris i congressos i és autora de nombroses publicacions sobre feminisme i ètica.

L'entrada a la conferència és lliure limitada a l'aforament de la sala.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464