Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL MASCULÍ D'HOQUEI HERBA

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL MASCULÍ D'HOQUEI HERBA

Amb els últims compassos de les Fogueres, la Universitat d’Alacant acull la celebració del LIX Campionat d’Espanya Juvenil Masculí d’Hoquei Herba, que congregarà en el Campus de Sant Vicent del Raspeig 8 equips de diferents punts del país per a disputar el títol en 16 partits. Organitzat per la Reial Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, s’espera reunir més de 200 esportistes del Club Egara (Terrassa), R.C. Polo (Barcelona), Atl. Terrassa (Terrassa), Junior F.C. (Sant Cugat del Vallès), U.D. Taburiente (Las Palmas Gran Canària), C.H. Complutense (Madrid), R.S. Tenis (Santander) i el C.A.T. Sant Vicent/Universitat (Sant Vicent del Raspeig).

Les trobades s’iniciaran el dijous dia 24 de juny a les 13 hores i es perllongaran fins al diumenge, dia 27 de juny, a les 13 hores, quan es disputarà la final. El lliurament de trofeus està previst per al mateix diumenge a les 15 hores. Hi participaran, entre altres, la vicerectora d’Extensió Universitària, Josefina Bueno, el vicepresident de la Reial Federació Espanyola d’Hoquei, Luis Ferrajoli, i una representació de la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

Aquest acte s’emmarca en el fort impuls que la Universitat d’Alacant dóna a l’esport, principalment a l’hoquei, tant en el pla universitari com en el professional i d’alt nivell. En aquest sentit, el passat mes de febrer, la UA va signar un conveni de col·laboració amb la Reial Federació Espanyola d’Hoquei destinat a la realització d’activitats conjuntes, així com a la declaració de la UA com a seu estable per a esdeveniments d’alt nivell, tant concentracions com competicions d’aquest esport. Entre altres, l’últim any ha acollit la concentració prèvia als mundials de les seleccions absolutes d’hoquei d’Espanya i Holanda, i també les juvenils femenina i masculina tant d’Espanya com d’Irlanda. A més, ha sigut seu dels Campionats d’Espanya Universitaris de futbol 11 masculí, futbol 7 femení, triatló i vòlei platja.

La d’Alacant està considerada una de les universitats capdavanteres tant a Espanya com a Europa quant a instal·lacions esportives. Des de l’any 2005 s’ha dut a terme un projecte de construcció i millora de les instal·lacions esportives que va culminar l’any passat amb la reforma de la piscina, la creació d’una zona de salut termal i la pista d’hoquei, evolució que la situa a l’avantguarda en l’ús de materials nous i d’alt rendiment.

L’entrada a tots els partits és lliure. A més, es podran seguir en directe a través de l’enllaç de la web de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana: http://www.fedehockeycv.com

Per a més informació: web.ua.es/hockeyua

Horari dels partits en el document adjunt

Fitxer adjunt: Horario de partidos

Fitxer adjunt: Equipo de Hockey de la UA


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464