Saltar apartados

CONCERT DEL VIOLONCEL·LISTA ALFREDO FERRE

El 8 de juliol, a les 21.30 hores, el violoncel•lista Alfredo Ferre, de setze anys, guanyador del concurs Joves Intèrprets, modalitat de corda, del Conservatori Professional de Música de Villena Ruperto Chapí, interpretarà un concert a la Seu Ciutat d’Alacant. Acompanyant-li al piano actuarà Rafael Gómez Ruiz. L’actuació s’emmarca en la programació estival de Les Nits de la Seu.

Ferre va nàixer a Elda el 1994; cursa estudis musicals en l’especialitat de violoncel en el Conservatori Professional d’Elda sota la direcció de José Vicente Rizo. Complementa la seua formació amb Francisco Pastor, membre del quartet Almus de la UA i professor del Conservatori Superior d’Alacant, i amb Rafal Jezierski, solista de l’orquestra del Palau de les Arts. Des de 2007 rep classes magistrals de J. M. Gamard, solista internacional i professor de violoncel del Conservatori Nacional de París, en trobades anuals.

Des dels deu anys és membre de l’Orquestra del Conservatori d’Elda, amb la qual ha interpretat concerts en qualitat de solista. Així mateix, des de 2007 és alumne integrant del projecte Música Viva, destinat a alumnes avantatjats del Conservatori Professional d’Elda. En la passada edició li van atorgar la beca de major distinció del Club Rotary Internacional, projecte que el compromet a actuar amb regularitat en diferents auditoris de la província.

Recentment ha obtingut els guardons següents: primer premi de la fase autonòmica i, per tant, representant de la Comunitat Valenciana en el Certamen Nacional de Interpretación Intercentros Melómano 2009; segon premi nacional en la final de l’esmentat concurs, que va tenir lloc a Madrid, al qual concorria un sol representant per comunitat autònoma, i primer premi en el concurs Joves Intèrprets de Villena 2010.

Entrada lliure, limitada a la capacitat del local.

Fitxer adjunt: Programación julio y agosto-1363


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464