Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONFERÈNCIA I EXPOSICIÓ SOBRE CROÀCIA EN LA SEU CIUTAT D'ALACANT

CONFERÈNCIA I EXPOSICIÓ SOBRE CROÀCIA EN LA SEU CIUTAT D'ALACANT

L'1 de juliol tindrà lloc a la Seu Ciutat d'Alacant la conferència Croacia ante la UE, a càrrec del cònsol de Croàcia a Espanya, Juli Bàrcena, que comptarà amb la participació de Yolanda Parrado, directora general de Casa Mediterráneo. L'adhesió de Croàcia a la UE, l'anàlisi del camí iniciat amb la sol·licitud d’'ingrés el 2003 i el suport de la ciutadania a la integració del país en la Unió Europea seran les temàtiques sobre les quals tractarà aquesta conferència, que s'inscriu en l'aposta de Casa Mediterráneo per fomentar les relacions d'Espanya amb els altres països de la regió.

Aquesta activitat es complementarà amb la inauguració de l'exposició Europe 2020, formada per cartells elaborats per dissenyadors gràfics croats sota el tema El futur d'Europa. La proposta parteix d'una competició paneuropea organitzada el 2002 pel Ministeri d'Afers Exteriors i Integració Europea i l'Associació de Dissenyadors de Croàcia. L'exposició es podrà visitar fins al 8 de juliol.

Els actes comencen a les 19.30 hores a l'Aula Miguel Hernández de la Seu Ciutat d'Alacant. Entrada lliure limitada a la capacitat del local.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464