Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL TEATRO UNIVERSITARIO REPRESENTA 'TENEMOS QUE HABLAR'

EL TEATRO UNIVERSITARIO REPRESENTA 'TENEMOS QUE HABLAR'

Catorze alumnes del Teatro Universitario de la UA tindran contacte amb el públic el 17 de juny a les 23.00 hores en Clan Cabaret per a representar les diferents escenes que componen l’espectacle Tenemos que hablar, dirigit per Juan Luis Mira, amb la col•laboració musical del cantautor Coco Illán.

La representació és el colofó del taller teatral universitari, i segons Mira “és un pas necessari per a algun dels nostres alumnes que encara no havia fet una obra en públic. Aquest contacte directe amb les reaccions dels espectadors és la base de la formació com a actor”. Aquestes escenes, que prenen l’origen en diferents textos, fins i tot en propostes dels integrants del Teatro Universitario de la UA, aborden la difícil i clàssica situació de parella que es planteja quan un dels integrants entona l’“hem de parlar” que dóna títol a l’obra. El text tornarà a representar-se dins de les activitats culturals del programa Nits d’Estiu a la Seu, el 7 de juliol, a la Sala Miguel Hernández, a les 21.30 hores.

Entrada lliure, limitada a la capacitat del local.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464