Saltar apartados

HOMENATGE A LA CIUTAT I EL COLOR D'ORIENT

Dues exposicions, Alacant, pinzellades per a una ciutat, i Orient, forma i color, són les propostes presentades pels alumnes de la Universitat Permanent dins de l’assignatura d’Expressió Gràfica Artística que imparteixen Javier Esclapés i Eduardo Berenguer i que es podran veure a partir del 9 de juny a les sales Trànsit dels aularis II i III de la Universitat d’Alacant.

Les obres en tècnica acrílica que formen l’exposició Alacant, pinzellades per a una ciutat, a l’Aulari II, volen ser un homenatge a la ciutat, amb diferents estampes que ajuden a definir la seua identitat. Des del puntillisme, l’impressionisme o el naïf, fins a formes clàssiques o inspirades en l’art pop, totes aquestes tendències que han servit de suport als 26 alumnes que participen en aquesta mostra.

D’altra banda, per a l’exposició Orient, forma i color, de l’aulari III, s’ha fet un mural format per 25 pintures que s’inspiren en el Ganges i la seua gent, i així formen un calidoscopi de colors en el qual cadascun dels 22 alumnes ha aportat la seua visió i sensibilitat artística amb referències a les formes de pintura del segle XX. Les dues mostres estaran exposades del 9 de juny al 9 de juliol.

Fitxer adjunt: Oriente

Fitxer adjunt: Folleto Oriente

Fitxer adjunt: Folleto Alicante


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464