Saltar apartados

I CERTAMEN NACIONAL DE CORALS DE LA UPUA

En la commemoració del 10è Aniversari de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant se celebrarà al Paranimf de la UA, els dies 9 i 10 de juny, el I Certamen Nacional de Corals del Programa Universitari per a Majors.

Aquest certamen tindrà la participació de sis corals compostes per alumnes dels programes universitaris per a persones grans de les universitats següents: la Coral de la Universitat Oberta per a Majors de la Universitat de les Illes Balears; la Coral Ars Canendi de la Universitat de La Laguna (Tenerife); la Coral de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la Universitat de Barcelona; la Coral Polifònica Sènior de la Universitat Politècnica de València (UPV), la Coral del Programa Universitari de Majors de la Universitat d’Extremadura, i la Coral Sènior de l’UPUA, dirigida per Juan Luis Vázquez.

En el cas de la Coral Sènior de l’UPUA, Juan Luis Vázquez comenta que “la intenció és que aquest esforç tinga continuïtat en la coral. És un treball dur per als nous alumnes aprendre solfeig i lectura de partitures, però és l’única via d’aconseguir el nivell que es vol”. I és que per al director de la coral “el veritable èxit d’aquest programa és l’esforç que estan fent els alumnes per a superar aquest repte mostrant moltes ganes i una gran predisposició”.

Els més de quaranta integrants de la Coral de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant interpretaran set peces que van des de les clàssiques Canticorum jubile de Haendel i la Cantata 147 de Bach, fins a les més modernes Gabriel’s oboè (que Morricone va escriure per a la pel•lícula La missió) o Teorema de Thales del grup Les Luthiers.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local.

Fitxer adjunt: Programa


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464