Saltar apartados

INTERNET I DRETS D'AUTOR, UNA POLÈMICA VIVA

La controvèrsia actual en el món d’Internet provocada pel conflicte d’interessos entre el dret de propietat intel•lectual i les necessitats dels usuaris tindrà el seu espai en la Universitat d’Estiu Rafael Altamira.

Concretament, el curs Internet i Drets d’Autor, dirigit pel catedràtic de Dret Internacional Privat de la Universitat d’Alacant, Manuel Desantes Real, i en el qual participa Raúl Lafuente Sánchez, professor associat de Dret Internacional Privat de la UA, entre uns altres, tractarà sobre aquesta polèmica en la qual estan immersos col•lectius com l’SGAE i les associacions de drets dels internautes.

Una vegada convertida Espanya en un dels països amb major índex de pirateria per Internet, amb el projecte del govern espanyol per al control de descàrregues i tancament de pàgines web, aquest curs es planteja d’una manera pràctica amb tallers i debats amb els alumnes.

Així, del 5 al 7 de juliol, durant les 30 hores que dura aquesta proposta formativa, els assistents assistiran a conferències sobre la necessitat de replantejar-se els drets de propietat intel•lectual en l’era de la informació, o a tallers sobre negociacions en el Consell de la Unió Europea, o amb el Ministeri de Cultura.
Per a més informació i matrícules es pot consultar en: www.univerano.ua.es, en el telèfon 965 909 821, en horari d’oficina, o en la secretaria de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira situades en el campus de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464