Saltar apartados

LA CORAL DE LA UPUA INAUGURA LES NITS DE LA SEU

L’àmplia programació cultural de Les Nits de la Seu s’inaugura aquest dijous, 1 de juliol, a les 21.30 hores, amb l’actuació de la Coral Sènior de la UPUA, que enguany celebra el desè aniversari. Dirigida per Juan Luis Vázquez, els més de quaranta integrants de la coral oferiran un repertori amb obres clàssiques com Canticorum Jubilo, de Haendel, Cantata 147, de Bach, o les més modernes Gabriel’s oboe, de Morricone i Teorema de Thales, de Les Luthiers.

Aquesta actuació de la coral de la UPUA obri l’oferta musical que inclou concerts de guitarra clàssica o música ètnica, dins de les activitats culturals que el programa Les Nits de la Seu desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost. La música, el cinema, cursos d’estiu, tallers de literatura, conferències i obres teatre tindran lloc durant les nits d’estiu, en una programació pensada per a tots els públics que té entrada lliure en totes les activitats.

Tota la programació en el document adjunt.

Fitxer adjunt: Programa-1375


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464