Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA PROBLEMÀTICA DEL MEDI AMBIENT I DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

LA PROBLEMÀTICA DEL MEDI AMBIENT I DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Amb el lema Economia Sostenible i promogut per la seu d’Oriola de la Universitat d’Alacant, s’impartirà un curs el propòsit del qual és implicar tots els sectors socials en un model de desenvolupament que preserve el planeta per a les generacions futures. El curs, que tindrà lloc al Pilar de la Foradada del 19 al 23 de juliol, forma part de l’oferta docent estival de la UA.

En les societats industrials fa ja dècades que es presenta el problema sobre la forma de conciliar la creació d’ocupació i de riquesa amb el sosteniment dels recursos naturals. Més recentment, els problemes semblen haver-se multiplicat i haver-se fet més complexos. Així, ens trobem amb fenòmens com el debat sobre el canvi climàtic, el desig dels països en vies de desenvolupament de millorar els seus nivells de consum i benestar, com també el previsible esgotament de les fonts d’energia tradicionals i l’estudi de les energies alternatives. Aquestes i altres qüestions s’abordaran en les deu conferències que configuren aquest curs, dirigit pels professors Gregorio Canales i Cayetano Espejo Marín, amb l’aval d’experts destacats. Dirigit a alumnes universitaris, professionals, funcionaris i el públic en general, té una durada de 20 hores.

Per a més informació i matrícules es pot consultar en la pàgina http://web.ua.es/va/cursos-verano També en el telèfon 965 90 93 23, en horari d’oficina, o acudint al Centre Coordinador de les Seus Universitàries a la planta baixa de la Biblioteca General en el campus de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464