Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA PARTICIPA EN L'HOMENATGE QUE UGT DEDICA A ARCADIO BLASCO

LA UA PARTICIPA EN L'HOMENATGE QUE UGT DEDICA A ARCADIO BLASCO

La Universitat d’Alacant participa en l’homenatge que la Unió General de Treballadors del País Valencià retrà dijous que ve, dia 17 de juny, a l’escultor mutxameler Arcadi Blasco. En l’acte, que tindrà lloc a les 19 hores a la Seu Ciutat d’Alacant, participaran el rector, Ignacio Jiménez Raneda, i la vicerectora d’Extensió Universitària, Josefina Bueno, entre altres personalitats.


Amb motiu de l’homenatge s’ha editat l’obra Paraules i Fangs, que té el patrocini del Vicerectorat d’Extensió Universitària. El llibre es compon d’una sèrie d’il·lustracions sobre diferents obres d’Arcadi acompanyades de poemes de Josep Lluís Doménech Zornoza, amb la col·laboració d’altres dos creadors membres del Consell de Cultura de la UGT-PV, l’escriptor Enrique Cerdán Tato i l’artista Josep Díaz Azorín. L’obra ha disposat del suport i dels mitjans tècnics de la Fundació Pascual Tomás.


En l’homenatge, que estarà conduït per la secretària de Política Social i Lingüística, Pepa Llorca, intervindran el secretari general de la Unió Comarcal de la UGT de l’Alacantí, Óscar Llopis, i Jaime Pablo Portes, en representació de la Direcció Territorial de la CAM, que també col·labora en la celebració.


L’entrada a l’acte és lliure, limitada a la capacitat de la sala.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464