Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • MÚSICA, SALUT I BOTÀNICA EN LA SEU UNIVERSITÀRIA DE COCENTAINA

MÚSICA, SALUT I BOTÀNICA EN LA SEU UNIVERSITÀRIA DE COCENTAINA

Com tots els anys, la Seu Universitària de Cocentaina prepara cursos d’estiu amb diferents temàtiques per als alumnes que vulguen ampliar els seus coneixements i obtenir crèdits de lliure elecció. Les jornades programades del 19 al 22 de juliol constaran enguany de tres cursos: Plantes del Nostre Entorn: Usos Tradicionals i Conservació, Taller Musical en Estils Urbans: del Blues al Hip-hop, i Noves Aplicacions en Cineantropometria i Nutrició en l’Activitat Física.

El curs relacionat amb les plantes i l’entorn, coordinat per Eduardo Seva Román i Antonio Belda Antolí, és un curs teoricopràctic d’etnobotànica que, a més de les sessions acadèmiques, oferirà degustacions de productes artesanals i visites guiades a diferents espais naturals.

El segon curs, Taller Musical en Estils Urbans: del Blues al Hip-hop, dirigit per Jenaro Vera Guarinos i Vicente J. Ruiz Antón i a càrrec de José A. Bornay Llinares, té per objectiu ampliar l’horitzó creatiu dels assistents harmonitzant oci i formació, a través de la creació de petites formes musicals amb l’ús de loops MIDI (interfície musical d’instruments digitals).

L’últim és un curs habitual de la Seu de Cocentaina: Noves Aplicacions en Cineantropometria i Nutrició en l’Activitat Física, coordinat per María Luisa Martín Carratalá i José Enrique Sirvent. Es tracta d’una proposta de gran acceptació ja que aborda aspectes com el control de pes en l’esport o l’estudi de diferents dietes saludables.

Segons informa la directora del Secretariat d’Extensió Universitària, Rosario Navalón, per a completar l’oferta docent de la Universitat d’Alacant i en coordinació amb l’Ajuntament de Cocentaina, “es duran a terme una sèrie d’activitats culturals, com exposicions o concerts, obertes a tots els públics amb l’objectiu d’integrar els cocentainers i altres visitants en les propostes de la Seu Universitària”. Destaquen el concert que el grup Verdcel oferirà el dia 22 de juliol al Palau Comtal, a les 22.00 hores, i una exposició d’escultures que es podrà veure a l’Ajuntament.

Els cursos es desenvoluparan al centre cultural El Teular de Cocentaina. Els interessats poden matricular-se a la Seu Universitària de Cocentaina o directament a través de la pàgina http://web.ua.es/va/cursos-verano.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464