Saltar apartados

NATURALESA INABARCABLE I MÍSTICA EN EL MUA

L'exposició Espacio-Tiempo 3, de Carmen Cutillas, s'inaugurarà el 2 de juliol a les 20.00 hores, en la sala Naias del Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). La mostra, comissariada per María Marco, consta d'obres pictòriques elaborades amb pasta de paper en què el paisatge i l'espai marquen la pauta temàtica.

Segons Marco, «Carmen Cutillas crea paisatges com els de Gustavo Torner, abstractes, infinits, de textures i materials diversos. Obres que recorden també les de Modest Urgell, a qui tant admirava Joan Miró per la seua particular manera de retratar el paisatge. Una natura inabastable, mística, simbòlica». I és que, per a Cutillas «l'ofici de pintar és una forma d'interpretar el que veus i el que pressents, en un intent de crear un espai que, per a mi, és expressió de vida».

L'exposició, que es podrà visitar fins al setembre, consta de 37 pintures fetes al llarg de la trajectòria de Carmen Cutillas, que compta amb una obra que ha sigut exposada a l'Escola Superior de Belles Arts de San Fernando a Madrid, a l'Òpera de Sydney o a la Casa Erizalde de Barcelona, entre altres galeries.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464