Saltar apartados

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA 'LA SECUOYA'

El pròxim 7 de juliol, a les 20.15 hores, la Seu Ciutat d’Alacant albergarà la presentació del llibre La secuoya, de Tomás Pastor, publicada per Editorial Club Universitario (ECU). En l’acte participaran el gerent d’ECU, José Antonio López Vizcaíno; el físic sismòleg-vulcanòleg, Társilo Girona Hernández; la tècnica de Turisme Lidia Rodríguez Pérez, i l’autor.

La història de La secuoya es desenvolupa en un poble fictici que l’autor situa en la costa de la província d’Almeria. En una cala de Moyán hi ha un illot de difícil accés que posseeix una llegenda pròpia. Un matí d’estiu apareix sobre l’illot el cos d’una jove. Com que no es pot trobar explicació sobre els fets ni sobre com va arribar fins allí, s’inicia una investigació policial que porten a terme l’inspector Hernández i el seu equip.

La secuoya és una novel•la que reuneix nombroses situacions: llegenda, intriga, investigacions, amors, despits, assassinats, denúncies, creences i misteris, amb un final inesperat en el qual, d’una manera sorprenent, tot el que s’ha esdevingut s’enllaça. L’acte s’emmarca en la programació de Les Nits de la Seu.

Entrada lliure limitada a la capacitat del local.

Fitxer adjunt: Programación julio y agosto-1384


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464