Saltar apartados

RECITAL POÈTIC DEL GRUP NUMEN

Com a acte previ a la inauguració de les Nits de la Seu que s’inicia dijous, aquest dimecres 30 de juny la Seu Ciutat d’Alacant acollirà el recital poètic Versos de Estío,del grup artisticoliterari Numen, en el qual més de vint membres d’aquesta associació cultural oferiran una proposta lírica acompanyats per la música de la pianista Antonia Mira. Des de l’artista Diego Zambrano fins a J.A. Suárez, els poetes que conformaran l’acte llegiran fragments de les respectives obres poètiques.

Numen va ser fundat com a associació el 2007; porta a terme exposicions, recitals musicals i lectura de poesies en diferents espais de la província, com l’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés, el Casino de Torrevella, o la Seu Ciutat d’Alacant. Aquest acte serveix de commemoració de l’edició número 50 de la seua revista literària.

El recital començarà a les 19.00 hores i l’entrada serà lliure, limitada a la capacitat de la sala Rafael Altamira de la Seu.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464