Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES PER ALS CURSOS D'ESTIU DE LA UA

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES PER ALS CURSOS D'ESTIU DE LA UA

Els cursos d’estiu de la Universitat d’Alacant van començar el passat 14 de juny amb el cartell de complet en alguns dels seus cursos. L’èxit de convocatòria és la tònica general de la programació d’enguany, per la qual cosa el Vicerectorat d’Extensió Universitària, responsable de la formació estival, ha ampliat el volum d’admesos en alguns dels seus cursos i ha anunciat que mantindrà obert el termini de matrícula fins al dia lectiu anterior a l’inici del curs, “llevat que en la pàgina web s’indique que el curs està complet”.

Aquest ha sigut el cas dels cursos que tenen l’anglès com a llengua vehicular, English and Spanish as a Foreign Language i Summer Business Program. En altres casos com en el Curs de Direcció de Banda que s’imparteix a la Seu de Villena, el volum de demanda ha portat l’organització a habilitar una doble via formativa, una per a oïdors i una altra per a músics en actiu. I en el cas de propostes com el de Moda Espanyola: un Sector en Expansió, Actuacions Geotècniques Especials, Videojocs: Mercat i Últimes Tendències i El Mediterrani Avui, amb més d’un centenar d’alumnes matriculats, s’han habilitat més places.

L’èxit de la convocatòria es deu, segons la vicerectora d’Extensió Universitària, Josefina Bueno, “a haver sabut adaptar l’oferta a les diferents necessitats del nostre públic objectiu que cada vegada s’amplia més cap als col•lectius professionals”. Un dels al•licients és la varietat temàtica dels cursos en els quals es proposen temes d’actualitat i es presenten els últims avanços tant de la investigació, com del debat acadèmic i professional. També s’ha produït una renovació metodològica amb nous formats de cursos (els cursos tradicionals, els tallers i les jornades professionals) i amb diferents durades i horaris adaptats a totes les necessitats. I a més, s’ha reforçat l’aposta en ferm cap a la formació plurilingüe amb cursos, a més de castellà, en anglès, alemany i català com a llengües vehiculars.

Enguany, la Universitat d’Alacant ha oferit un total de 62 propostes formatives que es desenvolupen en 13 punts diferents de la geografia alacantina. La major part d’aquests tenen lloc dins del marc de la Universitat d’Estiu Rafael Altamira, a l’aulari I del Campus de Sant Vicent del Raspeig on, fins a la data, s’han matriculat 2.064 alumnes. La resta de l’oferta estival té lloc en diferents seus universitàries com ara Villena, Cocentaina, Oriola, la Marina (Benissa), la Nucia, Xixona i Alacant i els municipis del Pilar de la Foradada, Saix, Callosa de Segura i Guardamar del Segura i Benidorm.
Els cursos continuaran fins al dia 30 de juliol.

Més informació: http://www.ua.es/va/estudios/cursosdeverano/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464