Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA MINISTRA DE CULTURA PRESIDEIX LA SIGNATU..I DE CREACIÓ DEL MUSEU-TALLER ARCADI BLASCO

LA MINISTRA DE CULTURA PRESIDEIX LA SIGNATURA DEL CONVENI DE CREACIÓ DEL MUSEU-TALLER ARCADI BLASCO

La ministra de Cultura Ángeles González-Sinde visita Mutxamel per conèixer de primera mà el projecte de creació del futur museu-taller Arcadi Blasco, els fons del qual estaran gestionats per una fundació tripartida formada per la Universitat d’Alacant, l’Ajuntament de Mutxamel i la família de l’autor.

L’escultor ha donat una part important dels seus fons artístics compostos per més de 200 obres que ja està catalogant el Museu de la Universitat d’Alacant. El museu ocuparà un immoble donat per l’Ajuntament situat en el casc urbà de Mutxamel.

Amb un objectiu clarament didàctic, el museu-taller vol continuar el deixant formatiu que l’artista ha conreat al llarg de la seua trajectòria, tant a través dels tallers que ha impartit en centres escolars com el Manuel Antón de la seua localitat natal, com de la seua implicació amb la Universitat d’Alacant.

La visita de la comitiva s’iniciarà demà a les 12 h a l’Ajuntament de Mutxamel amb la participació, entre altres autoritats, de la vicerectora d’Extensió Universitària Josefina Bueno i el director del MUA, Mauro Hernández, que seran els encarregats d’exposar a la ministra la labor que la institució docent desenvoluparà en la futura fundació. Per a Bueno, aquest projecte “reforçarà la ja estretíssima relació existent entre Arcadi i la UA”, però sobretot el museu taller “serà una aportació valuosíssima per al patrimoni artístic i cultural de la nostra comarca i ens permetrà que col•laborem a difondre’l i donar-lo a conèixer a les generacions futures”.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464