Saltar apartados

COMENCEN ELS CONCERTS DE BENVINGUDA DE LA UA


Dins de la Programació d’Arts Escèniques del Secretariat de Cultura organitzada pel Vicerectorat d’Extensió Universitària i el Consell d’Alumnes, aquesta setmana començaran les activitats musicals amb el primer dels tres Concerts de Benvinguda de la Universitat d’Alacant que s’han organitzat juntament amb la Cadena SER.

Al Tall

En primer lloc, el grup Al Tall oferirà el concert “Al tall, 35 anys” dijous que ve, 7 d’octubre, al Paranimf a les 20.00 hores. Aquest concert culminarà tota una setmana de conferències, exposicions i jornades que commemoren la trajectòria del grup. Aquesta activitat es duu a terme en col•laboració amb el Departament de Filologia Catalana i el Servei de Promoció del Valencià.

Canteca de Macao
La setmana següent tindrà lloc el segon concert, a càrrec del grup Canteca de Macao. Aquest grup, que combina flamenc, reggae i ska ha sabut fer-se un buit en l’escena independent espanyola. Amb tres discos a les seues esquenes, Cachai (2005), Camino de la vida entera (2007) i Agua pa’la Tierra (2009) els seus integrants ofereixen uns concerts carregats de mestissatge amb l’experiència de més de sis anys en els escenaris. Amb un directe frenètic, els alumnes de la UA podran gaudir d’aquesta activitat que es fa amb la col•laboració del Consell d’Alumnes i del Consell de la Joventut i tindrà lloc el 14 d’octubre a les 21.00 h a la sala The One (antiga Nave 8).

Cheb Faiçal
Finalment, el tercer dels concerts serà oferit pel músic d’Orà Cheb Faiçal el 27 d’octubre, al Museu de la Universitat d’Alacant, a les 18.00 hores. Aquest músic algerià oferirà un recital de música raï, dins de les I Jornades Hispanoalgerianes organitzades juntament amb Casa del Mediterrani.
Entrades 5 euros
Venda en Llibreria Compàs UA, Servicam, Fnac i una hora abans al Paranimf de la UA. Per a Canteca de Macao, a més, en el Consell de la Joventut.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464