Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA


Dijous que ve, dia 21 d’octubre, a les 12 hores, a l’Ajuntament Nou de Sant Vicent del Raspeig, (plaça de la Comunitat Valenciana, 1), tindrà lloc una RODA DE PREMSA per a la PRESENTACIÓ DEL PROJECTE POEMAS EN EL MURO, un homenatge a Miguel Hernández organitzat per la Universitat d’Alacant amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Vicent.

En la roda de premsa, que serà a la sala de juntes de la tercera planta de l’edifici consistorial, participaran l’alcaldessa de Sant Vicent, Luisa Pastor, el regidor d’Educació, José Rafael Pascual i la vicerectora d’Extensió Universitària de la UA, Josefina Bueno.

A més, han confirmat la seua assistència la comissària de l'Exposició, la crítica d'art, Guillermina Perales, així com alguns dels artistes plàstics implicats en el projecte que són Pepe Calvo, Paco Valverde, Eduardo Lastres, Jesús Zuazo, Juan van der Hofstadt i l'artista conceptual, Luisa Pastor.

ORGANITZA
Vicerectorat d’Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant
Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464