Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CURSOS D'HIVERN DE LA SEU UNIVERSITÀRIA DE COCENTAINA

CURSOS D'HIVERN DE LA SEU UNIVERSITÀRIA DE COCENTAINA


Com ja és habitual any rere any, la Seu Universitària de Cocentaina prepara els cursos d’hivern per als alumnes que vulguen millorar els seus coneixements i obtenir crèdits de lliure elecció. Enguany les jornades oferiran dos cursos de 20 hores: Versos en Nubes de Color, programat del 12 al 14 de novembre, i Estrategias Comunicativas en Inglés para Actividades Turísticas, programat del 19 al 21 de novembre.

Versos en Nubes de Color
El primer curs, Versos en Nubes de Color, coordinat per M. Dolores Insa Ribelles i Francisco José Ramón Llorens, pretén, a través d’una metodologia activa i participativa, abordar el panorama de la poesia infantil i juvenil en l’actualitat, i també intentar recuperar el folklore poètic i plantejar activitats per a incentivar la poesia a l’aula.

El curs projecta, a més, introduir les noves tecnologies com a eina de foment de la poesia, i donar a conèixer altres gèneres poètics, cal•ligrames, haikus, poesia visual, tautogrames, etc.

Estrategias Comunicativas en Inglés para Actividades Turísticas
El segon curs, Estrategias Comunicativas en Inglés para Actividades Turísticas, dirigit per M. Isabel Balteiro Fernández i Miguel Ángel Campos Pardillos, té com a objectiu millorar el nivell d’anglès dels alumnes introduint característiques lèxiques, sintàctiques i culturals de l’anglès del sector turístic.

El curs integra exercicis pràctics, de pronunciació, vocabulari i gramàtica, i intenta, a través de les quatre destreses (reading, listening, speaking, writing), la millora de l’alumne davant contextos i situacions reals característiques del sector turístic.


Els cursos es desenvoluparan al centre cultural El Teular de Cocentaina, i els interessats poden matricular-se de manera presencial a la Seu Universitària de Cocentaina o a través de la pàgina web:

http://web.ua.es/va/seus/cocentaina/

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464