Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL DIRECTE DE CANTECA DE MACAO EN ELS CONCERTS DE BENVINGUDA DE LA UA

EL DIRECTE DE CANTECA DE MACAO EN ELS CONCERTS DE BENVINGUDA DE LA UA


Continuen els concerts de benvinguda de la UA, organitzats amb la cadena SER, i aquesta setmana li arriba el torn a Canteca de Macao. Aquest grup, que combina flamenc, reggae i ska ha sabut fer-se un buit en l’escena independent espanyola.

Amb tres discos a les esquenes, Cachai (2005), Camino de la vida entera (2007) i Agua pa’la Tierra (2009) els seus integrants ofereixen uns concerts carregats de mestissatge amb l’experiència de més de sis anys en els escenaris. A més, es dóna la particularitat que, malgrat estar vinculats a la discogràfica Warner/Dro, en la seua pàgina web (http://www.cantecademacao.org/) poden descarregar-se els àlbums del grup. Així doncs, el compromís de la banda amb la lliure circulació de l’art és una iniciativa pionera a Espanya, que pocs grups s’han atrevit a seguir.

El Vicerectorat d’Extensió Universitària ha considerat oportú canviar la ubicació del concert a la sala The One, per a oferir un espai més adequat per a la realització d’aquest concert. Amb un directe frenètic, els alumnes de la UA podran gaudir d’aquesta activitat duta a terme amb la col•laboració del Consell d’Alumnes i del Consell de la Joventut que tindrà lloc el dijous 14 d’octubre a les 21.00 h a la sala The One (antiga Nave 8).

Venda d’entrades
En Llibreria Compàs UA, Servicam, Fnac i una hora abans a la Sala The One. Per a Canteca de Macao, a més, al Consell de la Joventut.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464