Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El MUA exposa els 30 anys de Premis Biennal d'Onil

El MUA exposa els 30 anys de Premis Biennal d'Onil


Des de fa més de tres dècades, l’Ajuntament d’Onil convoca el certamen de pintura "Eusebi Sempere", pel qual es compromet a difondre l’obra dels artistes seleccionats i a adquirir les pintures premiades. Així, cada dos anys des de 1978, durant els mesos d’abril i maig es duu a terme, en la pinacoteca del Centre Cultural d’Onil, una exposició amb les creacions seleccionades.

Gràcies a les adquisicions, l’Ajuntament d’Onil ha format una de les col•leccions de pintura contemporània més destacades de la província d’Alacant i que fins al mes de novembre es poden veure a la sala Sempere del MUA.

L’exposició Premis Biennal d’Onil, 1978-2010 és una selecció de 18 primers premis, començant pels premis nacional i provincial del 1978 i concloent pel primer premi d’enguany.

La mostra consta de tres obres de la dècada dels 70, dues dels 80, dues dels 90 i onze més dels últims deu anys, les quals permeten apreciar l’evolució de l’art en el decurs de trenta anys, tant pel que fa a tècniques pictòriques, suports, temes i llenguatges com als estils. A manera de conclusió, la tendència és cap a la pintura de gran format, amb gran varietat de textures i formes i en la qual l’abstracció i la figuració tenen una entitat similar en la col•lecció.

Més informació: www.mua.ua.es

Fitxer adjunt: Cartel de la exposición


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464