Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL VICERECTORAT D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA VA CELEBRAR LA SEVA MINIFIRA

EL VICERECTORAT D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA VA CELEBRAR LA SEVA MINIFIRA


Amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi, la promoció i la difusió de totes les activitats que es gesten en la Universitat d’Alacant entre els diferents programadors culturals de la província, el Vicerectorat d’Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant va organitzar divendres passat la Primera Minifira Cultural, en la qual van participar prop d’una trentena de gestors culturals de diferents municipis de la província d’Alacant.

Representació de dinou ajuntaments, de les diferents Seus Universitàries i responsables del Vicerectorat d’Extensió Universitària es van donar cita a la sala Aifos de la Facultat de Filosofia i Lletres per conèixer els espectacles dels grups de teatre universitaris, els temes i ponents que integren el seu programa de conferències, l’oferta d’exposicions de producció pròpia, els diferents cicles i projeccions cinematogràfiques que es poden organitzar, els repertoris de l’Orquestra Filharmònica de la UA, el Quintet Akra Leuka i el Quartet Mulieris, entre uns altres.

Segons Josefina Bueno, vicerectora d’Extensió Universitària, “considerant el caràcter obert i integrador de la nostra Universitat, trobem fonamental que la nostra oferta es conega i puga arribar a qualsevol municipi de la província que vulga incloure-la en la seua programació cultural”. La trobada va tenir la presència de la vicerectora i, a més, la de la directora del Secretariat d’Extensió Universitària, Rosario Navalón i del director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés.

Els participants van rebre una guia senzilla amb l’oferta del Vicerectorat d’Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant i van poder parlar amb els tècnics i directors de les diferents aules de música, cinema i teatre de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464