Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Els dissabtes, Cinema en Valencià i tallers d'animació

Els dissabtes, Cinema en Valencià i tallers d'animació


S’inicia el cicle Cinema en Valencià amb tallers d’animació complementaris a la Seu Ciutat d’Alacant de la UA. Aquest projecte d’oci i cultura, dirigit especialment als estudiants de primària, està organitzat pel Servei de Promoció del Valencià, el Vicerectorat d’Extensió Universitària de la UA i La Cívica - Escola Valenciana, amb el cofinançament de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alacant.

El cicle tindrà lloc els caps de setmana fins al 13 de novembre. Les pel•lícules que es projectaran són Wall-E, el 23 d’octubre; Ice Age 3, el 30 d’octubre; Planet 51, el 6 de novembre, i Shrek 3, el 13 de novembre. El projecte serà desenvolupat per monitors amb experiència en l’animació i el treball amb xiquets, que després de cada projecció oferiran tallers d’animació relacionats amb el contingut de la pel•lícula, l’època, l’argument, etc.

Les projeccions seran a Sala Miguel Hernández a les 18 hores. L’assistència a aquesta activitat és lliure i limitada a la capacitat del local.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464