Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UA COL·LABORA EN EL CIRCUIT DE MÚSICA EN VALENCIÀ SO DE SONS

LA UA COL·LABORA EN EL CIRCUIT DE MÚSICA EN VALENCIÀ SO DE SONS


El proper dissabte 30 d’octubre la Sala Stereo, al carrer Pintor Velázquez, 5 d’Alacant acollirà el primer concert del II Circuit de Música en Valencià So de Sons a la comarca de l’Alacantí.

Organitzat pel Col•lectiu Ovidi Montllor amb la col•laboració de Escola Valenciana, la Universitat d’Alacant, el Casal Jaume I d’Alacant, l’Associació per la normalització del valencià La Cívica i Alacant Rock, el concert contarà amb les actuacions dels cantautors Xavier Morant, de l’Horta Sud i Hugo Mas de l’Alcoià.

El concert començarà a les 23 hores i l’entrada és lliure. En acabar les actuacions, hi haurà el concert de l’Adveniment de la Sardina, amb el grup KLD!, també en valencià, a la Plaça Sant Cristòfol d’Alacant.

El Circuit So de Sons és una iniciativa que pretén associar en xarxa les sales privades i algunes entitats amb l’objectiu de reivindicar la protecció i la promoció del producte musical autòcton i en valencià. Sota una mateixa marca es pretén organitzar un cicle de concerts de música en valencià de tots els estils i gammes que siguen fàcilment identificables pels espectadors potencials.

El circuit va començar a la Llotja de Música Urbana de Vila-real i finalitzarà al Nadal, passant per sales d’Alcoi, València, Alacant, Benaguasil, Muro, Xàbia...

L’objectiu general és el de crear un Circuit de Música en valencià, i els objectius específics, els de difondre i aconseguir visibilitat mediàtica de la música autòctona., normalitzar la cultura en valencià, dinamitzar el sector de la indústria musical valenciana, contribuir a consolidar l’actual protomercat d’oci i cultura en el nostre domini lingüístic i alhora crear sinergies entre els artistes i els programadors culturals de sales privades i institucions.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464