Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA UPUA I DE L'IES MIGUEL HERNÁNDEZ RENDEIXEN UN HOMENATGE AL POETA

LA UPUA I DE L'IES MIGUEL HERNÁNDEZ RENDEIXEN UN HOMENATGE AL POETA


Els versos de Miguel Hernández ompliran divendres que ve, dia 29 d’octubre, l’auditori del Club Información en un homenatge intergeneracional i conjunt que els alumnes de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant i els de l’IES Miguel Hernández d’Alacant reten al poeta universal.

L’acte consistirà en un recital poètic musical que s’oferirà dues vegades, una a les 11 del matí –dirigida principalment a escolars i centres de formació d’adults– i una altra a les 20 hores, per al públic en general.

“El recital té caràcter intergeneracional, un concepte que constitueix un altre dels reptes de les societats del segle XXI al qual ens sumem promovent l’acostament recíproc entre joves estudiants dels cicles de l’ESO i de Batxillerat i els alumnes grans”. L’objectiu de la iniciativa, que ha sigut coordinada per la professora dels Tallers d’Escriptura de la UPUA Emilia Gómez i professors dels departaments de Llengua Castellana, de Literatura i de Grec de l’IES Miguel Hernández, “és conèixer, descobrir i respectar els valors i experiències dels dos col•lectius”.

Més informació

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464