Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LAS FORTUNAS DE ANDRÓMEDA Y PERSEO, EN EL PARANIMF

LAS FORTUNAS DE ANDRÓMEDA Y PERSEO, EN EL PARANIMFAquest dijous 14 d’octubre, a les 12.00 hores, el Teatro Clásico Universitario representarà l’obra Las Fortunas de Andrómeda y Perseo, de Pedro Calderón de la Barca, dirigida i adaptada per Andrés Vinaches.

L’obra de Calderón es va estrenar originalment el 1653 amb un clamorós èxit que la va conduir a oferir trenta-sis representacions. Des de llavors, no havia tornat a posar-se en escena fins al passat mes de maig, quan es va representar al Paranimf de la Universitat d’Alacant a càrrec de l’aula teatral del Secretariat de Cultura.

Segons Andrés Vinaches, el muntatge ha implicat un gran esforç d’adaptació "traslladant aquesta grandiosa comèdia palatina a un modest corral de comèdies", la qual cosa ha constituït un veritable repte per al grup, que expressa, en paraules del seu director, "hem intentat desenvolupar les capacitats artístiques dels alumnes i dur a terme un projecte en comú, amb les iniciatives i participació de tots en els diferents àmbits creatius".


Venda d’entrades
Llibreria Compas UA, Servicam, Fnac i una hora abans al Paranimf de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464