Saltar apartados

PROGRAMACIÓ DELS DIVENDRES A LA SEU


El Vicerectorat d’Extensió Universitària, a través de la Seu Ciutat d’Alacant, obri el divendres 29 d’octubre la programació del seu cicle Divendres a la Seu, que fins al mes de maig oferirà, a les 21.00 hores, espectacles de música i teatre pensats com a complement de l’activitat formativa de la Universitat d’Alacant. Es presenten set obres de caràcter alternatiu, en un petit format que traslladarà a la Seu les millors propostes culturals per a tots els públics.

Aquest 29 d’octubre comencen les activitats amb la música de Pelandruska, un grup de folk d’Alcoi, Crevillent, Muro i Quatretondeta amb un repertori de música tradicional valenciana i música dels Balcans. Ja al novembre, el divendres 5, el Teatro Universitario de la UA presentarà Solo ante el peligro, una selecció dels millors monòlegs presentats al certamen que es convoca anualment a la sala Clan Cabaret.

El 10 de desembre, en commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans, els guionistes Mir i Mor oferiran les seues Històries del dret i del revés a partir de textos de Borges, Benedetti i altres autors. El cicle es reprendrà al febrer, amb un concert acústic de guitarra oferit pel grup Introspection, dirigit per Santiago J. Iglesias, el divendres 11.

El grup FemeniSAX, que promociona la música per a saxofon composta i interpretada per dones, actuarà el 4 de març. Per a finalitzar, els espectacles de teatre Aduosadas, del Teatro Universitario de la UA dirigit per Juan Luis Mira, i Morir o no. Un instant abans de morir, del Teatre Universitari amb la direcció de Tomás Mestre, seran els que tanquen, el 8 d’abril i el 13 de maig, respectivament, la programació cultural d’aquest cicle.


L’entrada és lliure per a tots els espectacles, limitada a la capacitat del local.

Fitxer adjunt: Programación completa

Fitxer adjunt: El grupo Pelandruska en plena actuación

Fitxer adjunt: na de las obras de la Programación


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464