Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • SEMINARI D'HISTÒRIA MEDIEVAL SOBRE LA INTEGRACIÓ I LA SEGREGACIÓ

SEMINARI D'HISTÒRIA MEDIEVAL SOBRE LA INTEGRACIÓ I LA SEGREGACIÓ


El Vicerectorat d’Extensió Universitària, amb la col•laboració de la Facultat de Filosofia i Lletres, el Departament d’Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques i el Centre d’Estudis Medievals organitza el seminari “Entre la Integració i la Segregació; Mecanismes d’Exclusió, Negociació i Promoció en les Societats de la Baixa Edat Mitjana”, que tindrà lloc el 22 d’octubre a l’aula magna de l’esmentada Facultat.

Aquest seminari pretén abordar l’anàlisi i posada al dia dels processos històrics d’integració i segregació social desenvolupats en l’edat mitjana, com a plataformes originàries i explicatives dels sistemes de polítiques socials europees actuals.

En aquesta jornada participen reconeguts especialistes procedents d’altres institucions universitàries com les universitats de Granada, Castella-la Manxa, València; a més d’alguns professors de la Universitat d’Alacant, membres del grup d’investigació uniPoder públic, societat i cultura en el regne de València, s. XIII, i del projecte R+D+I Micinn, “Xarxes socials i projecció econòmica en una societat de frontera: el sud del regne de València entre els segles XIII i XV (HAR2010-22090)”.

Inscripció gratuïta i informació
Departament d’Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques. Tel.: 965 90 34 43. Adreça electrònica: dhmmo@ua.es

Programa complet en el fitxer adjunt.

Fitxer adjunt: Programa del Seminario


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464