Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • WE ARE STANDARD, MILLOR BANDA ESPANYOLA SEGONS MTV, EN EL PARANIMF

WE ARE STANDARD, MILLOR BANDA ESPANYOLA SEGONS MTV, EN EL PARANIMF


Dimecres que ve, dia 20 d’octubre, a les 20.00 hores, el grup biscaí We Are Standard actuarà al Paranimf de la Universitat d’Alacant dins de la Programació d’Arts Escèniques del Secretariat de Cultura.

Només en uns pocs anys, la banda ha sabut posicionar-se en l’escena pop nacional. Han sigut guanyadors el 2005 del Projecte Demo que organitza el Festival Internacional de Benicàssim, una de les cites musicals més importants en l’àmbit internacional. Aquest mateix any també es van portar el premi a la millor maqueta segons la revista MondoSonoro.

El seu primer disc, 3.000 V – 40.000W, publicat el 2006, els va portar de gira per tot Espanya i part d’Europa. Amb el segon àlbum, We Are Standard va guanyar el premi MTV Award 2009 a la millor banda espanyola, cosa poc habitual per a ser un grup considerat indie.

En el concert del Paranimf presentaran en directe els nous temes del seu nou àlbum de remescles, anomenat The Golden League que ix a la venda el 26 d’octubre. Un concert que, segons els membres del grup, “comporta una dosi d’hedonisme, diversió i comunió”.

Pots escoltar-los en la seua pàgina:
www.wearestandard.net

Venda d’entrades
Disponible en la xarxa Ticketmaster, librería Compás, Fnac, Servicam, pub Lloc de Jocs i pub el Sol a Sant Vicent. I una hora abans de l’espectacle al Paranimf.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464