Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL PARANIMF ACULL LA REPRESENTACIÓ DE L'OBRA 'EL SOLITARI OEST'

EL PARANIMF ACULL LA REPRESENTACIÓ DE L'OBRA 'EL SOLITARI OEST'


La programació d’arts escèniques de la UA continua la setmana vinent amb la representació de l’obra El solitari Oest. Serà dimecres que ve, dia 1 de desembre, a les 20 hores, a càrrec de les companyies La Fornall d’Espectacles i Moll-Oest. El solitari Oest forma part del Projecte Alcover de Teatre.

La història –dirigida per Pitus Fernández– és una comèdia negra sobre dos germans enemistats, Coleman i Valene, que acaben enterrant son pare després d’un desgraciat accident. Es tracta, doncs, d’una revisió del mite de Caín i Abel amb el qual la companyia reflecteix la violència i la brutalitat del món.

Aquesta obra està patrocinada pel Consell d’Alumnes de la UA, que disposa d’entrades per als estudiants que ho sol•liciten.

La programació del Paranimf per al primer quadrimestre conclourà al desembre amb dos concerts de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant, el Concert Didàctic del dia 15, i el Concert de Nadal que tindrà lloc el divendres 17 de desembre.

Les entrades per a les espectacles estan disponibles a la llibreria Compas, Fnac, Servicam i una hora abans al Paranimf.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464