Saltar apartados

EXPOSICIÓ SOBRE LA VIDA A ARMÈNIA


L’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau amb la col•laboració d’Acció Contra la Fam presenten l’exposició “Armènia. Traços de realitat” del professor i tècnic de comunicació de la UA, Rodolfo Martínez Gras.

La mostra, composta per 14 imatges, retrata diferents aspectes de la vida quotidiana d’aquesta exrepública soviètica. Les imatges, preses a l’estiu de 2009, presenten la particular mirada de l’autor amb clares connotacions sociològiques que es complementen amb una sèrie de textos que ajuden a contextualitzar el paper d’aquesta societat al llarg de la història.

No és la primera vegada que l’autor presenta una exposició monogràfica per a mostrar la vida quotidiana en altres cultures i països. L’any 2008, Rodolfo Martínez va dur a terme la mostra titulada "Xina, contrastos" un viatge fotogràfic pels aspectes més destacats de la vida urbana actual del gegant asiàtic que es va poder veure a la sala Trànsit II de la Universitat d’Alacant.

La mostra, d’entrada lliure, es podrà visitar fins al 2 de desembre al vestíbul de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Alacant.

Fitxer adjunt: Folleto de la exposición-1568


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464