Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA CORONA DEL BALLET RUS INTERPRETARÀ EL TRENCANOUS AL PARANIMF

LA CORONA DEL BALLET RUS INTERPRETARÀ EL TRENCANOUS AL PARANIMF


El Paranimf de la Universitat d’Alacant acollirà el dimecres 17 de novembre la representació que els ballarins de la Corona del Ballet Rus oferiran del clàssic El trencanous, basat en el llibre de contes d’Ernest Theodor Hoffmann El trencanous i El rei dels ratolins.

Aquesta obra clàssica de la dansa, musicada per Txaikovski i amb la coreografia d’Anatoly Emelianov és una simfonia sobre la infància i sobre l’època en què la infantesa està a punt d’acabar-se.

La companyia La Corona del Ballet Rus es va fundar l’any 1997 i està dirigida per Emelianov, medalla de Diaghilev. Entre el seu elenc figuren ballarins de gran projecció que han passat pels teatres més importants de Rússia, Anglaterra, els Estats Units, Tailàndia, Japó, Alemanya i Espanya.

L’espectacle, que començarà a les 20.00 hores, forma part de la Programació d’Arts Escèniques del Secretariat de Cultura, que preveu diversos espectacles més de dansa durant el mes de novembre.

Es tracta de Bellas Durmientes i Onatge que es representaran el dimecres 24 i el divendres 26 de novembre, respectivament.

Les entrades estan disponibles en Servicam.

Fitxer adjunt: Momento de la obra El Cascanueces


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464