Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA DIRECTORA DE LA SEU D'ALACANT I EL DIRECTOR DE LA OFUA, GUARDONATS

LA DIRECTORA DE LA SEU D'ALACANT I EL DIRECTOR DE LA OFUA, GUARDONATS


La directora de la Seu Universitària d’Alacant i professora de la UA, Catalina Iliescu i el director de l’Orquestra Filharmònica de la UA, Mihnea Ignat, rebran el Trofeu de la Celebritat en la I Gala Internacional de les Celebritats-Espanya que organitzen el Govern de Romania i la Televisió Romanesa. Segons el comunicat oficial rebut pels premiats, es premiarà “les persones que van oferir el seu immens suport en la relació romanesa-espanyola”.

Els criteris seguits per a l’elecció dels guardonats han sigut: la popularitat, el valor, el reconeixement, la implicació social, la imatge i l’èxit professional aconseguits fins a la data en àrees com ara administració, cultura, música, art i educació, entre uns altres.

Segons el jurat, compost entre uns altres per l’entrenador de gimnàstica, Octavian Belu (que va ser nomenat pel Llibre dels rècords com “l’entrenador més reeixit del món”), pel general, senador i home de televisió, Cristian Topescu i per la realitzadora de televisió i professora Mihaela Serban, el trofeu “representa no solament un símbol de respecte i reconeixement pel seu treball, sinó també el reconeixement del gran suport oferit pels premiats en favor de la integració de la cultura romanesa a Espanya”.

La Gala Internacional de les Celebritats – Espanya 2010 tindrà lloc el pròxim dia 3 de desembre a la sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid.

Fitxer adjunt: irector de la Orquesta Filarmónica de la UA


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464