Saltar apartados

LA TIU ET PORTA AL TEATRE PRINCIPAL D'ALACANT


Un any més s’ha establit un conveni de col•laboració entre la Universitat d’Alacant i el Teatre Principal d’Alacant que es plasma en diferents descomptes en el preu de localitats per a estudiants universitaris. Amb aquest acord es pretén fomentar l’interès de l’alumnat en les propostes teatrals d’actualitat, escollint determinades obres per la seua rellevància i interès didàctic.

Entre la variada programació del Teatre Principal d’Alacant els estudiants podran adquirir localitats d’amfiteatre amb un descompte del 50% per a les obres següents: La charca inútil, Karaoke, El testimonio i Les cadires.

A més, es poden aconseguir entrades amb un 30% de descompte en totes les localitats en les actuacions de teatre i música.


Obres seleccionades

LA CHARCA INÚTIL, de David Desola
Premi Lope de Vega de Teatre 2007, és un drama amb tres personatges que reflexionen sobre els problemes d’un professor que ha patit la violència en les aules. Amb la direcció de Roberto Cerdà, l’obra es representarà el dijous 11 de novembre.

KARAOKE, de Juan Luis Iborra i Antonio Albert
En aquesta comèdia sobre personatges infeliços, els protagonistes es reuneixen al voltant del karaoke com a única via per a recuperar l’esperança en les seues vides. Està dirigida per Juan Luis Iborra i les sessions seran els dies 19, 20 i 21 de novembre.

EL TESTIMONIO, de Fernando Quiñones
En paraules de Rafael Álvarez el brujo, que dirigeix i interpreta el text, “El Testimonio és l’exaltació del profund valor de l’art flamenc com a gest, crit, expressió, paraula.” A Alacant els dies 26, 27 i 28 de novembre.

LES CADIRES, d’Eugene Ionesco
Versió en valencià per Laura Useleti.
Dirigida per Joaquim Candeias, l’obra de Ionesco adaptada i traduïda per Joaquín Hinojosa ens presenta una parella d’ancians que viu aïllada del món en una torre envoltada d’aigua. L’obra tindrà lloc el 27 de gener de 2011.


Venda d’entrades
Les persones interessades han de presentar la TIU de la Universitat d’Alacant en la taquilla del Teatre Principal cinc dies abans de la representació.


Programació del Teatre Principal d’Alacant
http://www.teatroprincipaldealicante.com/

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464