Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • EL MUA ACULL LA MOSTRA ANTOLÒGICA MÉS COMPLETA D'ANTONI MIRÓ

EL MUA ACULL LA MOSTRA ANTOLÒGICA MÉS COMPLETA D'ANTONI MIRÓ


Dimarts que ve, 14 de desembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc al Museu de la Universitat d’Alacant la inauguració de l’exposició “Històries (de la nostra història)” de l’artista alcoià Antoni Miró, una mostra amb més de 200 obres de pintura i escultura amb la qual la Universitat d’Alacant ret homenatge a la important trajectòria artística de Miró.

Una exposició que es podrà visitar fins al mes de març i que presenta la visió que té Antoni Miró de la nostra història. Per al comissari de l’exposició, Carles Cortés, director del Secretariat de Cultura, «tot això a través dels ulls crítics i irònics d’Antoni Miró, un artista que ha sabut combinar de manera subtil la recreació artística amb la concreció d’un valor de conscienciació ideològica. És per això que “Històries (de la nostra història)” és una mostra en la qual tothom pot sentir-se identificat, perquè les pintures parlen de nosaltres mateixos, del nostre passat, del nostre present i de les perspectives de futur».


Accés previ a mitjans de comunicació:


Dimarts que ve, dia 14 de desembre, a les 13.15 hores, hi haurà un accés previ dirigit als mitjans de comunicació en el qual es trobaran l’artista, Antoni Miró, el comissari de la mostra, Carles Cortés i el professor d’història de la Universitat d’Alacant, Armando Alberola. Es farà una visita guiada per l’exposició i s’atendran les preguntes dels mitjans.

Després de l’acte s’oferirà un dinar-aperitiu al Club Social II.

Fitxer adjunt: Invitación a la exposición-1582


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464