Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • HUMOR ÀCID I REFLEXIU PER A COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS

HUMOR ÀCID I REFLEXIU PER A COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS


La Seu Ciutat d'Alacant acull avui divendres, dia 10 de desembre, l'actuació dels còmics Mir i Mor. Aquest espectacle està integrat en la programació de Divendres a la Seu que fins al mes de maig ofereix actuacions de música i teatre pensats com a complement a l'activitat formativa de la Universitat d'Alacant.

La programació consta de set obres de caràcter alternatiu, en un petit format que trasllada a la Seu les millors propostes culturals per a tots els públics.

En aquesta ocasió, amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, Mir i Mor presentaran els textos que componen el seu treball "Històries del dret i del revés".

Durant l'actuació, Óscar Mora i Josep Vicent Miralles, dos guionistes valencians que han treballat en programes com “Autoindefinits” o “Socarrats”, llegiran diversos articles de la Declaració Universal dels Drets Humans i els vincularan amb contes d'ahir i d'avui que plasmen l'evolució dels drets humans al llarg de la història. D'una forma amena intercalaran històries de Benedetti o Cortázar amb poesies de Miguel Hernández.

L'entrada a aquest espectacle, que començarà a les 21 hores, és d'entrada lliure i limitada a l'aforament de la sala

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464