Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • JOSÉ M. TORTOSA TANCA EL CICLE DE CONFERÈNCIES DE LA SEU DE VILLENA

JOSÉ M. TORTOSA TANCA EL CICLE DE CONFERÈNCIES DE LA SEU DE VILLENA


La Seu Universitària de Villena clausura el cicle de conferències organitzat amb motiu del V Aniversari de la seua creació amb la intervenció del sociòleg i investigador de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau, José María Tortosa, que impartirà una ponència titulada: “Época de cambios, cambio de época”.

La conferència tindrà lloc dimecres que ve, dia 15 de desembre a les 20.30 hores, a la sala d’actes de la Casa de la Cultura de Villena, plaça de Santiago núm. 7.

En el cicle, que ha tingut un important volum de públic, han participat l’exdirectora del Museu Arqueològic Nacional, Rubí Sanz, a qui va acompanyar l’investigador i director del Museu de la Universitat d’Alacant, Mauro Hernández; l’escriptora Ángeles Caso, a qui va presentar l’escriptor i director del Secretariat de Cultura de la UA, Carles Cortés, i l’economista Juan José Dolado, amb la participació del que va ser el primer director de la Seu de Villena, el professor de la Facultat d’Econòmiques, investigador de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau i director del Secretariat de Comunicació de la UA, José Ángel Silva.

L’entrada per a aquesta última conferència és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464