Saltar apartados

JUAN JOSÉ DOLADO PARLARÀ DE LA REFORMA LABORAL


Demà dijous, dia 2 de desembre, el catedràtic d’Economia de la Universitat Carlos III de Madrid, Juan José Dolado Lobregad, impartirà una conferència en la qual parlarà de “La Reforma Laboral: Mitos y Realidades”.

L’acte, que s’emmarca en els actes del V Aniversari de la Seu Universitària de Villena, tindrà lloc a les 19.30 hores a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Villena. L’objectiu de la ponència és, segons els organitzadors, “acostar de manera senzilla i comprensible per al gran públic una realitat social de gran actualitat i transcendència com és la reforma laboral”.

Dolado Lobregad va iniciar la seua formació bàsica a Villena. Ha sigut president de l’Associació Espanyola d’Economia de la qual és soci honorífic. Ha escrit un gran nombre de publicacions en l’àmbit econòmic en mitjans com Moneda y Crédito o The Economic Journal.

Nota/ Juan José Dolado Lobregad estarà a la disposició dels mitjans que vulguen entrevistar-lo a partir de les 19 hores a la Casa de Cultura de Villena.

Fitxer adjunt: V Aniversario de la Sede Universitaria de Villena


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464