Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ LITERÀRIA AMICS D'ELS CLÀSSICS

PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ LITERÀRIA AMICS D'ELS CLÀSSICS


El dijous dia 2 de desembre, a les 12 hores, tindrà lloc a la Sala Aifos de la Universitat d’Alacant l’acte de presentació de l’associació Amics d’Els Clàssics, una xarxa creada per l’editorial Barcino per donar a conèixer els clàssics de la literatura catalana, valenciana i mallorquina.

D’Ausiàs March a Ramon Llull, passant per Bernat Metge o Roís de Corella, Amics d’Els Clàssics vol fomentar el coneixement i el gaudi dels nostres clàssics, sobretot entre els lectors més joves.

Durant l’acte -organitzat pel Vicerectorat d’Extensió Universitària, el Servei de Promoció del Valencià i la Facultat de Filosofia i Lletres, en col•laboració amb l’Editoral Barcino i la Fundació Lluís Carulla- el professor de la UA, Rafael Alemany, farà un parlament sobre “Els Nostres Clàssics, dels orígens a l’actualitat”. L’acte es completarà amb les lectures de distints textos d’escriptors clàssics valencians i catalans fetes per alumnes de la Facultat de Filosofia i Lletres.

L’editorial Barcino, fundada el 1924 per Josep Maria de Casacuberta, alberga la col•lecció Els Nostres Clàssics, que publica des del mateix any 1924 els textos catalans, valencians i mallorquins antics.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464