Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'TEATRE ÍNTIM' PER ALS ALUMNES DE LA UA A CÀRREC DE MIQUEL MESTRE

'TEATRE ÍNTIM' PER ALS ALUMNES DE LA UA A CÀRREC DE MIQUEL MESTRE


El Secretariat de Cultura de la Universitat d’Alacant presentarà dimarts que ve, 14 de desembre, a les 13.00 hores a la sala Aifos, l’espectacle teatral de Miquel Mestre, president de l’associació cultural Projecte Alcover.

Amb una proposta basada en el corrent teatral Teatre Íntim iniciat pel dramaturg català Adrià Gual a principis del segle passat, Miquel Mestre presenta dos textos teatrals en una lectura dramatitzada que pretén mostrar a l’espectador la visió més propera i íntima del teatre.

Amb els personatges de l’obres Alopècia, de Josep M. Benet i Jornet, i Informe per a una acadèmia, de Franz Kafka, Mestre oferirà una representació que cerca la proximitat amb l’espectador i amb el mínim de recursos possibles per a mostrar la capacitat de transmetre del teatre encara amb els mitjans més escassos.

L’entrada a aquest espectacle, orientat a l’alumnat i amb una durada de 40 minuts, és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464