Saltar apartados

TROBADES AMB L'ESCRIPTORA CARME RIERA


La narradora, guionista i assagista Carme Riera assistirà divendres que ve 3 de desembre en la Universitat d’Alacant a una trobada que tindrà lloc amb l’alumnat per a reflexionar sobre la literatura i sobre l’obra d’aquesta escriptora, que té una àmplia trajectòria literària que abasta la novel•la, la narrativa breu, la literatura infantil i juvenil o la crítica literària i l’assaig. Les seues obres han sigut traduïdes a més de dotze idiomes.

És doctora en Filologia Hispànica i catedràtica de Literatura en la Universitat Autònoma de Barcelona. Compagina la labor didàctica amb la publicació d’obres com l’assaig La escuela de Barcelona, Premi Anagrama d’Assaig Literari 1988, Cap al cel obert, Premi Nacional de Literatura 2001 o La meitat de l’ànima, Premi Sant Jordi de l’any 2003.

La trobada, que es desenvoluparà a partir de les 13.00 hores a la sala Aifos de l’edifici de la Facultat de Filosofia i Lletres té entrada lliure, limitada a la capacitat de la sala.


Presentació del llibre Amb ulls americans

A la seua vegada, l’escriptora presentarà el seu llibre Amb ulls americans el dijous 2 de desembre, a les 20.00 hores, a la llibreria 80 Mundos. En la presentació intervindran Edith Guerrero, Rodrigo Mira i Jaume Pons, alumnes de la Universitat d’Alacant, a més de l’autora, Carme Riera.

La novel•la narra les experiències d’un periodista americà, George Mac Gregor, a la ciutat de Barcelona. La visió d’aquest novaiorquès acabat d’arribar a Catalunya serveix a Carme Riera per a traçar un retrat lúcid i ple d’humor de la societat i de la cultura catalanes.

Aquest acte, organitzat per la llibreria 80 Mundos, La Cívica - Escola Valenciana i el Vicerectorat d’Extensió Universitària, té entrada lliure, limitada a la capacitat de la sala.

Fitxer adjunt: e Riera


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464