Saltar apartados

ÚLTIM CONCERT DEL PROGRAMA NADAL MUSICAL A LA SEU


Per a acabar amb el cicle Nadal Musical a la Seu que ha tingut lloc aquest mes de desembre, i que ja va oferir els concerts O Magnum Mysterium i Una vesprada de Nadal amb Músics, el dimarts 21 de desembre la Seu Ciutat d’Alacant ofereix el concert Missa criolla.

Aquesta obra religiosa i folklòrica, està considerada com una de les obres millors de la música de Río de la Plata, un cant religiós compost seguint els ritmes tradicionals del folklore argentí del nord-est. Així, les sonoritats de les músiques de l’altiplà donen una profunditat particular a aquesta obra de caràcter sacre.

La missa, escrita per Ariel Ramírez, el compositor de la magistral partitura Alfonsina y el Mar, ha sigut cantada per solistes de la talla de Plácido Domingo, José Carreras, Mercedes Sosa o Los Fronterizos.

El concert estarà interpretat, entre uns altres, per Jovita Gómez Couto, Tito Salles, Mario Salles i Orlando Di Bello, destacats solistes de trajectòria internacional; tindrà la direcció coral de Monique Daurvau i la col•laboració del mestre preparador Francisco Fernando Martínez.

El programa, que consta de les peces Kyrie, Gloria, Credo o Sanctus juntament amb vuit temes més, començarà a les 20.15 hores a la sala Rafael Altamira de la Seu, i té entrada lliure limitada a la capacitat del local.

Fitxer adjunt: Programa-1600

Fitxer adjunt: Nadal Musical a la Seu-1600


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464