Saltar apartados

UNA REFLEXIÓ SOBRE ELS TREBALLS LLATINOAMERICANS


La sala Aifos de la Universitat d’Alacant acollirà des de l’1 fins al 22 de desembre l’exposició fotogràfica “Treballs llatinoamericans”, en què es retraten les diferents formes de guanyar-se la vida que tenen els pobles llatinoamericans.

La mostra ha sigut organitzada pel Centre d’Estudis Mario Benedetti de la UA amb l’objectiu de manifestar la dignitat amb què es duen a terme determinats treballs malgrat la seua duresa. En paraules dels organitzadors, “alguns d’aquests treballs resulten durs i ingrats, uns altres tenen una important càrrega residual i ja han desaparegut en latituds més desenvolupades, no falten fins i tot els de tipus informal o que comporten l’explotació o autoexplotació del treballador, però tots ells reflecteixen la dignitat dels qui els fan”.

Aquesta exposició, coordinada pel professor José Antonio Segrelles Serrano, presenta les fotografies del mateix Segrelles, de Gregorio Canales Martínez, director de la Seu Universitària d’Oriola, i d’Ana Melis Maynar, membres del Grup Interdisciplinari d’Estudis Crítics i d’Amèrica Llatina (GIECRIAL) de la Universitat d’Alacant.

Aquest grup d’investigació fa uns quants anys que estudia, tant de manera individual com col•lectiva, el món llatinoamericà des de diversos angles. Al mateix temps, han cooperat amb diversos centres i institucions d’aquesta regió per mitjà de publicacions conjuntes, projectes d’investigació compartits, cursos, seminaris i tallers, participacions en congressos i formació d’estudiants.

La sala Aifos està oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Fitxer adjunt: Folleto de la exposición


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464