Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • AUDICIONS PER A LA CORAL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

AUDICIONS PER A LA CORAL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT


La labor formativa que desenvolupa el Secretariat de Cultura de la UA posa en marxa aquest mes de febrer els assajos d’una de les seues aules de cultura, la Coral de la Universitat.

Aquesta formació, amb la direcció musical de José Vicente Sanchis, té com a objectius desenvolupar les aptituds musicals dels seus integrants i oferir-los una formació vocal i musical àmplia i rigorosa.

A fi d’establir-ne la formació, es convoquen les audicions que tindran lloc el dia 9 de febrer de 2011 a la sala Salvador Allende del Punt d’Informació Cultural.

Com a requisit per a formar part de la Coral de la Universitat d’Alacant cal pertànyer a la comunitat universitària. No hi ha límit d’edat per a presentar-se a les proves, que consistiran en un exercici de vocalització, un altre d’interpretació i una entrevista personal.

Els assajos de la Coral Universitària són els dimecres, de 19 a 21 hores, en el campus de Sant Vicent.

Tota la informació relativa a la coral, com també el procediment d’inscripció, pot consultar-se en la pàgina http://www.veu.ua.es/va/jove/coral, al Punt d’Informació Cultural, o per telèfon en el 965 90 97 22.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464