Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • L'ARTISTA COREÀ CHO SANG-HYUN EXPOSA A LA UNIVERSITAT D'ALACANT

L'ARTISTA COREÀ CHO SANG-HYUN EXPOSA A LA UNIVERSITAT D'ALACANT


El Secretariat de Cultura de la Universitat d’Alacant, juntament amb el Centre Ovidi Montllor, presenta a la sala Aifos una mostra de pintures i monotips de l’artista coreà Cho Sang-Hyun, que es podrà visitar fins al 31 de gener.

Les obres de Sang-Hyun, nascut a Gangneung City (Corea) el 1952 i que exerceix actualment de professor a la Universitat d’Hanseo, presenten una meditació a través del lirisme pictòric. Artista, pintor, dibuixant, gravador i poeta, Sang-Hyun utilitza el “blankism”, un concepte desenvolupat per ell que fa referència a l’inexpressionisme, a la idea de despullar l’art per complet per a enfocar el realisme des de la senzillesa per a aconseguir l’essència dels moments que retrata.

Segons els responsables de la mostra “els seus quadres són finestres per on es colen fragments d’una realitat sentida íntimament per l’artista des d’una mirada espiritualitzada i plena de saviesa”.

L’horari de la sala Aifos és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores. Entrada lliure.

Fitxer adjunt: Díptic


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464