Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • AMNISTIA INTERNACIONAL EXPOSA A LA SALA TRÀNSIT DE LA UA

AMNISTIA INTERNACIONAL EXPOSA A LA SALA TRÀNSIT DE LA UA


La sala Trànsit de l’Aulari I de la UA acull de l’1 al 15 de febrer els cartells que componen l’exposició “Deixeu-nos en pau” d’Amnistia Internacional.

Una exposició que gira entorn de la repercussió que ha tingut en la població civil el conflicte armat que té lloc a Colòmbia, que enfronta les forces de seguretat i els grups paramilitars contra els grups guerrillers des de fa més de 40 anys.

Segons Amnistia Internacional “aquest conflicte s’ha caracteritzat per nivells extraordinaris d’abusos contra els drets humans i violacions del dret internacional humanitari, i ha afectat principalment la població civil”.

A través d’aquesta col•lecció de cartells, l’organització pretén donar a conèixer alguns dels aspectes més significatius d’aquesta sagnant contesa, desconeguda per a gran part de la població espanyola. Amnistia Internacional ha tret del país diversos defensors de Drets Humans colombians les vides dels quals estaven greument amenaçades i els ha donat recer a Espanya.

Fitxer adjunt: Exposició


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464