Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • ARRIBEN LES MÀSCARES DE CARNESTOLTES DE LA MÀ D'INFANSEU

ARRIBEN LES MÀSCARES DE CARNESTOLTES DE LA MÀ D'INFANSEU


Continua la programació d’Infanseu, que es desenvolupa a la Seu Ciutat d’Alacant al llarg de l’any amb tallers per als més xicotets. En aquesta ocasió l’activitat se centrarà en les “Màscares de Carnestoltes”, i tindrà lloc el dissabte 12 de febrer a les 11.00 hores.

Aquesta activitat està pensada com tallers orientats al públic infantil, amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, enfocats a fomentar-ne la curiositat sobre algunes de les dates assenyalades en el nostre calendari.

Infanseu està organitzat per la Seu juntament amb la Facultat d’Educació i amb la coordinació de Ramón Llorens. Es tracta d’un projecte d’educació i formació des del temps lliure i l’oci.

Durant aquest curs està desenvolupant tallers per a reptar la imaginació dels més xicotets i per a ampliar-ne el coneixement del món que els envolta i d’altres cultures a través d’activitats individuals i grupals, destinades a l’aprenentatge i la creació artística i l’oci.

Les pròximes dates de la programació seran el 5 de març, amb “Històries d’Orient”, el 26 de març, “El país dels contes” i el 14 de maig, amb “Cantajocs”.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464