Saltar apartados

CONCERT DE GUARANÁ AL PARANIMF


La programació del Paranimf del segon quadrimestre ens presenta aquesta setmana l’actuació del conegut grup Guaraná, en un concert que està organitzat amb la Cadena 100.

Aquesta banda d’origen alacantí oferirà el millor del seu repertori amb l’experiència dels sis discos de la seua trajectòria, que van des d’El efecto Guaraná, editat l’any 2000, fins al recent Grabaciones 2000-2010.

El concert està programat per a les 20.00 hores.

Hi ha artistes que poden ser definits amb una sola paraula, però per a Guaraná necessitaríem almenys dos, i no és perquè es tracte d’un duo, sinó perquè Juanra i David són rockers i honests.

Després de deu anys en els escenaris i cinc discos com a Guaraná, Juanra Arnáiz i David Navarro tornen amb un repàs del millor de la seua carrera amb Grabaciones.

Aquest grup, avalat per centenars de concerts, actualment és una de les bandes més recomanables en l’àmbit nacional i ha fet discos senzills tan radiats i coneguts com En la casa de Inés, Noche en vela, Ay Carmela!, La furgoneta del amor i molts altres.

Es podrà assistir a aquest concert per mitjà d’invitacions, que es poden arreplegar a la sala Aifos de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 16 a 19 hores.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464